Cautare

61484 de rezultate pentru "stiri din 20 07 2010 neptun tv sarpele" (7.22 secunde)
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB. ... • Nu mai putem continua pe ideea scutirilor din interes electoral.
In schimb, cifra de afaceri neta a companiei Ford in Romania a scazut in 2009 de aproape patru ori fata de cea din 2008. In 2010, afacerile par sa se revigoreze, peste 4.000 de masini fiind asamblate in Banie.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Au aparut creditele pe scara larga, oamenii au invatat ca "Fram" nu este singurul frigider din lume. ... "Viata e frumoasa", spuneau capitalistii din noi.
Castigul bugetar din taierea salariilor cu 25% si majorarea TVA cu cinci procente este in buna parte inghitit, practic, de o contributie pe care administratia nu este capabila sa o echilibreze prin atragerea celor 20 mld.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. 20 de vesti rele (realitati) 1. ... Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
deficit de 113 milioane lei Bugetul general al Primariei Sectorului 1 prevede venituri de circa 1,053 miliarde lei (fata de 1,3 miliarde lei in 2010) si cheltuieli de 1,068 miliarde lei, rezultand un deficit de 113 milioane lei, conform proiectului de buget aflat in dezbatere publica pana pe data de 31 Ianuarie.
"Taierea salariilor, cea mai proasta decizie din ultimii 10 ani".
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
google-analytics.com